Struktury logiczne. Nota. E-sprawozdania.

Bardzo uprzejmie informujemy, że w dniu 28 marca 2019 r. w Warszawie będzie miało miejsce szkolenie Adwokata Doradcy Podatkowego Pana Marcina Górskiego Partnera w Kancelarii Górski Grzyb Adwokaci i Doradcy Podatkowi na temat nowych struktur logicznych dotyczących noty – e-sprawozdań finansowych . Poniżej przedstawiamy program szkolenia:

• Przychody zwolnione z opodatkowania (trwałe różnice pomiędzy zyskiem/stratą dla celów rachunkowych a dochodem/stratą dla celów podatkowych).
    2. Przychody niepodlegające opodatkowaniu w roku bieżącym.
    3. Przychody podlegające opodatkowaniu w roku bieżącym, ujęte w księgach rachunkowych lat ubiegłych.
    4. Koszty niestanowiące kosztów uzyskania przychodów (trwałe różnice pomiędzy zyskiem/stratą dla celów rachunkowych w dochodem/stratą dla celów podatkowych.
    5. Koszty nieuznawane za koszty uzyskania przychodów w bieżącym roku.
    6. Koszty uznawane za koszty uzyskania przychodów w roku bieżącym ujęte w księgach lat ubiegłych.
    7. Strata z lat ubiegłych.
    8. Inne zmiany podstawy opodatkowania.
    9. Podstawa opodatkowania podatkiem dochodowym

Organizatorem szkolenia jest firma BDO sp. z o.o. Szczegółowe informacje i zapisy u organizatora. Osobą kontaktową ze strony organizatora jest Pani Marzena Paćkowska (22) 543 17 45 marzena.packowska@bdo.pl